banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
POLUFINALE SVJETSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA

Gdje u Lipiku gledati utakmicu Hrvatska - Engleska večeras u 20 sati?

11.07.2018. 13:25 | 1970 pregleda | Vijesti

Gdje u Lipiku gledati utakmicu Hrvatska - Engleska večeras u 20 sati?
Nogometna euforija koja je ove godine zahvatila Hrvatsku, izvrsnim igrama naše nogometne reprezentacije koja ih je dovela u polufinale svjetskog nogometnog prvenstva, nije zaobišla ni Lipik. Mnogim ugostiteljima koji u Hrvatskoj organizirano prate rasplet potencijalno senzacionalnog uspjeha naših nogometaša, pridružili su se i ugostitelji u Lipiku koji će na večerašnji prijenos utakmice posebnom ponudom pokušati privući što više gostiju.

Piše:
Tomislav Ević

U caffe baru Tržnica kako saznajemo od vlasnika Carla Brisinella, sudeći po posjećenosti dosadašnjih prijenosa nastupa hrvatske reprezentacije, očekuje se stotinjak gostiju kojima će ponuditi gledanje utakmice na video zidu ispred lokala, koji će biti pod šatorom u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. Gostima će uz grickalice ponuditi i točeno Ožujsko po popularnoj cijeni, a moći će sudjelovati i u pogađanju rezultata današnje utakmice i možda osvojiti gajbu Žuje.
U Malom Caffe-u će se, ako ne bude kiše naravno, utakmica gledati na televiziji koja će biti postavljena na vanjskoj terasi, a gostima će se uz grickalice ponuditi i točeni Pan po akcijskim cijenama.
Caffe bar Dvojka kao i njegova vlasnica Slađana Bendra su već okićeni u crveno bijele kockice i nastavljaju s, po riječima vlasnice, urnebesnim prijenosima utakmica. Kao i prije, utakmice će se pratiti na terasi lokala uz hranu, grickalice i točeno Laško po sniženoj cijeni, očekuje se pun kapacitet, i odlazak Hrvatske u finale!
Našoj reprezentaciji želimo puno sreće i pobjedu u večerašnjoj polufinalnoj utakmici protiv Engleske!