Stoka
Stoka
Radio Daruvar 2
PODUZETNIČKA ZONA LIPIK 2

Do kraja listopada gotovi svi infrastrukturni radovi u zoni, u tijeku asfaltiranje ceste i parkirališta

23.10.2020. 12:25 | 1587 pregleda | Gospodarstvo

"Infrastrukturni radovi u poduzetničkoj zoni u Lipiku uskoro su završeni.", saznajemo od Marijana Strganca, savjetnika za graditeljstvo u gradskoj upravi i direktora lipičke komunalne tvrtke Lipkom.

Piše:
Tomislav Ević

Iako je postojala mogućnost da pandemijske okolnosti produže predviđene i ugovorene radove u zoni u kojoj se nalazi i Poduzetnički inkubator Lipik to se ipak nije dogodilo i radovi se dovršavaju po predviđenoj dinamici, bez kašnjenja.

„Završni radovi asfaltiranja započeli su jučer, a danas se provodi nanošenje završnog (habajućeg) asfaltnog sloja na cestu koja prolazi kroz poduzetničku zonu i parkirališnih površina uz nju. Završetkom tih radova završeni će biti svi predviđeni infrastrukturni radovi u poduzetničkoj zoni, i tada će Zona biti opremljena za uporabu.„ priopćava nam Strganac.

U sklopu spomenutih infrastrukturnih radova izvedeni su radovi na instalacijama vode, kanalizacije, plina, struje, javne rasvjete, cestovnoj infrastrukturi, nogostupu i parkiralištima. Kraj radova po ugovoru je 31. listopad, a izvođač je Promet građenje d.o.o. iz Požege. Do kraja mjeseca još će se napraviti horizontalna signalizacija i urediti zelene površine.