LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
BESPOVRATNA SREDSTVA

Do 200.000,00 kuna po osobi za zapošljavanje i održavanje zaposlenosti osoba s invaliditetom

13.01.2020. 10:04 | 845 pregleda | Gospodarstvo

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. objavila je na svojim mrežnim stranicama kako su raspisani Javni natječaji ZOSI-a (Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom) za dodjelu posebnih sredstava za zapošljavanje i održavanje zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada.

Piše:
Matija Kulhavi

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je 20. prosinca 2019. godine javne natječaje za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada u ukupnom iznosu financiranja od 40.000.000,00 kn.

Na javne natječaje se mogu prijaviti poslodavci, neprofitne organizacije i osobe s invaliditetom koje se samozapošljavaju, a koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada ili koji obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada, sukladno uvjetima iz javnih natječaja.

Podnositelj prijave može za svaku novo zaposlenu osobu s invaliditetom i svaku već zaposlenu osobu s invaliditetom za koju održava zaposlenost ostvariti maksimalni iznos financiranja do 200.000,00 kn po osobi.

Krajnji rok prijave na javne natječaje je 18. veljače 2020. godine.

Detaljnije informacije o raspisanim javnim natječajima, kao i obrasci zahtjeva, obrasci proračuna troškova programa i obrasci potrebnih izjava za natječaje dostupni su na web stranici Zavoda, a svi zainteresirani se mogu javiti lokalnoj razvojnoj agenciji LIRA d.o.o. telefonski (034/422-380), osobnim dolaskom (Staklanska 2A, Lipik) ili na Facebook stranici.