delfin3
delfin3
Hotel Pakrac 365
GRAD LIPIK I LIRA d.o.o.

U Lipiku održan Okrugli stol na temu „Žene poduzetnice“

09.09.2021. 13:34 | 650 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

U sklopu projekta „Pružanje postojećih i razvoj novih usluga LIRA d.o.o. za poduzetnike“, čija je ukupna vrijednost 593.928,38 kuna, a kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj s iznosom od iznosi 445.928,38 kuna i koji traje 18 mjeseci, u Lipiku je danas održan Okrugli stol na temu „Žene poduzetnice“.

Događaj je održan u organizaciji Grada Lipika i Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA d.o.o., a predavanje je održala Sanja Bogdan Pavlović, vlasnica obrta za poslovno savjetovanje i ostale usluge „ELIS CONSULTING“.

Težište predavanja bilo je na prepoznavanju trenutnih tržišnih trendova, poput mogućnosti i prilike osobnog i profesionalnog razvoja, stvaranja novih vrijednosti i unaprjeđenja poslovanja.

Žensko poduzetništvo kao poseban segment u koji se treba dodatno ulagati

Poznato je da je upravo Gradu Lipiku prije nepunih pet godina uručena povelja "Grad prijatelj ženskog poduzetništva", čime je, uz Zagreb, Zaprešić i Novu Gradišku, svrstan na listu prva četiri grada koji su u našoj zemlji, ali i šire prepoznali žensko poduzetništvo kao poseban segment u koji se treba dodatno ulagati.


DNM ispod