DNM vertikal
LIPIK test
Hotel Pakrac 365
Na inicijativu lipičkog Mjesnog odbora

U Vatrogasnom domu u Lipiku postavljene nove klime

09.09.2021. 09:58 | 416 pregleda | Vijesti

Na inicijativu Mjesnog odbora Lipik, a uz financijsku podršku Grada Lipika, u središnjoj prostoriji lipičkog Vatrogasnog doma postavljena su dva nova Korel klima uređaja, doznajemo od Bore Tutića, predsjednika lipičkog MO.

Piše:
Matija Kulhavi

S obzirom na to da Vatrogasni dom u Lipiku ima svojevrsnu ulogu društvenog doma u kojem se odvijaju brojna gradska događanja raznovrsnog karaktera, na jednoj od sjednica lipičkog Mjesnog odbora predloženo je postavljanje klima u ovoj središnjoj prostoriji. Osim građana Lipika, ove koristi i niz udruga. Osim DVD-a Lipik u Vatrogasnom domu svoje prostorije imaju i radioamateri, Udruga žena Lipik, lipička HVIDR-a te Udruga branitelji Lipika 1991. godine. U planu je nabava i stotinjak novih stolica u Vatrogasnom domu, a stolovi su nabavljeni ranije.

Nedavno smo pisali i to da su na inicijativu Mjesnog odbora Lipik, na javnim površinama uokolo stambenih zgrada u Vukovarskoj aveniji postavljene nove klupe, a kako doznajemo u planu je postavljanje i led svjetleće oglasne ploče.


DNM ispod