LIPIK test
delfin3
Medianno
VIKEND NA BAZENIMA LIPIK

Prijepodne trening „Aktivne Hrvatske“, u večernjim satima svira Another Rock Trio

30.07.2021. 11:01 | 552 pregleda | Vijesti

Ovaj vikend na lipičke bazene po prvi put dolazi sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska. U subotu prijepodne, 31. srpnja s početkom u 9 sati tim stručnjaka i kineziologa Aktivne Hrvatske održat će jutarnji trening na bazenima Lipik, a u besplatnom zajedničkom treningu mogu sudjelovati svi koji se unaprijed prijave na stranici www.aktivnahrvatska.hr.

Piše:
Compas

Već je pristigao veliki broj prijava, a trening u Lipiku vodit će kineziolog Ivan Antunović uz pomoć trenerica i trenera Karle Kaurić, Tine Živković i Karla Kligla. Program će voditi ambasadorica projekta Renata Sopek.

‘’Ovo je moj rodni kraj i ponosan sam što ću pred svojim vježbačima demonstrirati kako izgleda jutarnji trening te potaknuti što veći broj mojih sugrađana da im tjelovježba postane svakodnevna rutina te da jutro započnu dobrim treningom.” – istaknuo je rođeni Pakračanin Karlo Kligl, dok je ambasadorica projekta Renata Sopek dodala: “U Lipik dolazimo prvi put i vjerujem kako nas čeka sjajan trening. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže te da zajednički pokažemo kako biti živjeti zdravo i aktivno!’’

Trening u Lipiku će trajati do sat vremena, koncipiran je na taj način da ga možete raditi i kasnije samostalno u vlastitom domu. Tu je i edukativna komponenta koja podsjeća na važnost redovne tjelesne aktivnosti. Posebno se pozivaju udruge i sportski klubovi kojima će ovo znanje pomoći u ostvarivanju boljih rezultata, ističu organizatori.

 

Generalni partner projekta je HEP, Aktivna Hrvatska u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening. Trening u Lipiku održava se uz podršku grada Lipika i Turističke zajednice grada Lipika.

Nakon prijepodnevnih fizičkih aktivnosti, u večernjem terminu na Bazenima Lipik nastupit će Another Rock Trio. Tročlani bend iz Novske donosi novu glazbenu poslasticu na terasi bazena u Lipiku u subotu 31. srpnja od 20 sati. Posjetitelji će moći uživati uz domaći i strani rock koji će izvoditi Fabian Adžam (gitara, vokal), Igor Benedeković (bas) i Leon Kovačević na bubnjevima.

Kako zvuče poslušajte na linku; https://www.youtube.com/watch?v=BXcbvPYeNM4 , a kako će se uklopiti u jedinstveni ambijent Slavonica Pool Bistro & Cocktail na bazenima u Lipiku ostaje nam pričekati subotu 31.7. od 20 sati.

Ljetne večeri vikendom i noćna kupanja petkom i subotom dio su manifestacije Ljeto u Lipiku, a ulaz u otvoreni kompleks bazena u večernjim satima naplaćuje se simboličnih 5kn.

izvor: www.aktivnahrvatska.hr i Bazeni Lipik - Službena stranica