delfin3
LIPIK test
Radio Daruvar 2

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Lipika

22.07.2021. 13:49 | 597 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Radi utvrđivanja Liste reda prvenstva, Grad Lipik na svojim je mrežnim stranicama objavio Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS).

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Lipika imaju svi građani/državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan.

Prvenstvo na kupnju stana, neovisno o načinu plaćanja, imaju zaštićeni najmoprimci koji koriste stan u vlasništvu fizičkih osoba i građani koji prvi put stječu stan u vlasništvo za potrebe svog stanovanja.

Naravno, prednost na izbor iz poticajne stanogradnje, na sklapanje predugovora o kupoprodaji, odnosno sklapanje ugovora o kupoprodaji stana iz poticane stanogradnje imaju podnositelji s većim zbrojem bodova na Listi prvenstva.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti sa službene stranice Grada Lipika isključivo putem pošte i to do 24. rujna 2021. godine.

Više informacija možete pogledati OVDJE.


DNM ispod