delfin3
DNM vertikal
Radio Daruvar 2

Biciklijada odgođena zbog najave lošeg vremena! - održat će se 25. srpnja

17.07.2021. 08:09 | 509 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

 

 

 

Zbog najave lošeg vremena, jubilarna 20. Biciklijada, koja se u organizaciji Turističkih zajednica Lipika i Pakraca trebala održati sutra, 18. srpnja, odgođena je i premještena za idući vikend, 25. srpnja. Satnica, kao i svi dugi detalji ostaju isti, odnosno:

Polazak biciklista iz Pakraca je predviđen nakon 16 sati. Biciklistička kolona će krenuti od pakračke Gradske tržnice, gdje će se moći unajmiti električni bicikli, a potom će svoju putanju nastaviti ulicama Matice hrvatske, Andrije Hebranga (naselje Jug), Hrvatske policije iz Domovinskog rata te dijelom Bolničke prema poljskom putu koji ide uz nasip rijeke Pakre u smjeru Lipika.

Nastavak biciklijade predviđa kretanje nasipom Pakre preko pontonskog mosta, a zatim Mažuranićevom, Baranjskom i Udinskom ulicom kroz lipički park.

U Lipiku je okupljanje predviđeno kod Paviljona „Izvor“ oko 17 sati. Odande će sudionici Biciklijade nastaviti voziti kroz Ulicu hrvatske mladeži pa preko Trga dr. Franje Tuđmana, Ulice Matije Gupca, jezera Raminac i Klise u smjeru Matkovca, odnosno jezera Pakurnovac koji je i krajnje odredište.

Za sve sudionike je predviđena bogata tombola u kojoj je glavna nagrada bicikl (sponzor „Bicikli Tessari“). Tu je i poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna, ali i prigodni pokloni koji će biti uručeni najmlađem, odnosno najstarijem sudioniku Biciklijade.

 


DNM ispod