delfin3
DNM vertikal
Hotel Pakrac 365
Školski sportski savez grada Daruvara

Subotnji sportski piknik u Daruvaru uz trening Aktivne Hrvatske

11.06.2021. 14:11 | 519 pregleda | Vijesti

Školski sportski savez grada Daruvara u subotu 12. lipnja u daruvarskom Park Perivoju ispod dvorca Grofa Jankovića organizira Sportski piknik. Cijeli je događaj, navodi organizator, „zamišljen kao subotnje druženje obitelji, ekipa, … u prirodi, na Pikniku, uz promicanje važnosti redovite tjelesne aktivnosti i zdravog načina života“.

Piše:
Compas

Trajanje sutrašnjeg sportskog piknika predviđeno je od 9 do 14 sati, dok je trening Aktivne Hrvatske predviđen od 11:30 do 12:30. Svi posjetitelji u svom aranžmanu donose deke i ostale potrepštine ( hrana, piće, ..) i zauzimaju svoje mjesto u Park Perivoju ispod dvorca Grofa Jankovića.

„U sklopu piknika planirano i predstavljanje domaćih proizvođača ( razni OPG s domaćim proizvodima, sportske i druge udruge i institucije,…) i drugih povezanih s tjelesnom aktivnošću i promicanjem zdravog načina života. Svakome od njih bit će osigurani prostor za izlaganje gdje će posjetitelji kroz šetnju i druženje moći se dodatno upoznati s proizvodima i aktivnostima lokalnih OPG- ovaca, udruga i drugih, uz mogućnost kupnje domaćih proizvoda na licu mjesta.

U sklopu Sportskog piknika bit će organizirana i Sportska zona za najmlađe, gdje će se uz pomoć volontera, studenata i magistara kineziologije provoditi sportske i rekreacijske aktivnosti.
Animacija će trajati 10,00 – 10,45 ( mini trening za najmlađe). U samom Park Perivoju bit će označena navedena Sportska zona gdje će sva djeca biti pod stručnim nadzorom.
Tim Aktivne Hrvatske će također prije samog treninga sudjelovati u Pikniku i podružiti se s posjetiteljima.

Glavni događaj je svakako trening Aktivne Hrvatske uz Asju Petersen, Renatu Sopek i TIM Kineziološkog fakulteta Zagreb! Svi zainteresirani prethodno se moraju prijaviti putem linka aktivnahrvatska.hr.

Svi ostali imat će mogućnost praćenja treninga na stadionu Sokol, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. „ poručuju iz Školskog sportskog saveza grada Daruvara.

 


DNM ispod