delfin3
delfin3
Hotel Pakrac 365
CRNA KRONIKA

Požari u Donjem Čagliću i Badljevini, opljačkana trgovina u Lipiku

09.06.2021. 10:05 | 2616 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Iz priopćenja koje smo dobili od predstavnika PU požeško-slavonske doznajemo kako su tijekom jučerašnjeg dana na područja Lipika i Pakraca izbila dva požara koja su vatrogasci uspješno ugasili

Naime, u utorak oko 18:30h u Donjem Čagliću je zbog pregrijavanja električnih instalacija došlo do požara u dvorišnoj prostoriji u vlasništvu 71-godišnjaka u kojemu je gorjela instalacija te dio krovne konstrukcije.

Tijekom dopodnevnih sati istoga dana, na groblju u Badljevini zbog samozapaljenja lampiona došlo je do požara u kojem su gorjeli lampioni te razni aranžmani uslijed čega je došlo do oštećenja ploče, opločenja i spomenika na grobnici u vlasništvu 72-godišnjaka.

Provaljeno u trgovinu u Lipiku

Iz ranijeg policijskog priopćenja saznajemo i to da je u razdoblju 6./7. lipnja 2021.u lipičkoj Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutine i otuđio cigarete i razne prehrambene proizvode. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.