LIPIK test
delfin3
Radio Daruvar 2
1. Weekend festival u Zagrebu

Lipik se promovira kao vikend destinacija

04.06.2021. 23:29 | 980 pregleda | Vijesti

U Zagrebu se od 3. do 5. lipnja održava 1. Festival Weekend destinacija. Festival se održava tri dana, u partnerstvu s turističkim klasterom Slavonija, što znači da sudjeluje svih 5 slavonskih županija. Naglasak je na promociji i predstavljanju ukupne turističke ponude paket aranžmana za vikend, a Lipik se promovira na štandu Turističke zajednice Požeško-slavonske županije.

Piše:
Compas

Predstavljanje Lipika na prvom danu 1. Weekend festivala u Zagrebu je prošao uspješno, a ondje se  predstavila i turistička agencija Vistema te Hotel Pakrac s ponudom gostima. Drugi dan, u petak su se predstavili Požega i Pakrac, a treći dan u subotu će se predstaviti turistička agencija LiraTravel.  Ponovo je bila aktualna razmjena iskustava s kolegama iz sustava turističkih zajednica, pri čemu je Turistička zajednica grada Lipika bila u kontaktu s kolegama iz općine Nijemci, Sv. Martin, Grada Nove Gradiške te Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije.  

Na štandu naše županije smo predstavili ponudu Toplica Lipik, Državne ergele Lipik i paket aranžmana za ljeto 2021. turističke agencije LiraTravel. Pridružili su nam se turistička agencija LuksBikeAdventure te Grgin dol i TZ iz Požege, istaknuo je Hrvoje Kovačić, voditelj lipičke Turističke zajednice.

Ovo zajedničko predstavljanje u budućnosti ima potencijala da se Slavonija predstavlja udruženo prema Zagrebu i okolici te tako Lipik bude prepoznatljiv sa svojom zdravstvenom i rekreacijskom ponudom, kazao je Kovačić.