delfin3
delfin3
Radio Daruvar 2
HDZ - UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Lipički HDZ-ovci u nedjelju izlaze na birališta

20.11.2020. 14:10 | 696 pregleda | Vijesti

Unutarstranački izbori u HDZ nastavljaju se ove nedjelje. Tako će i članovi Hrvatske demokratske zajednice Grada Lipika u nedjelju, 22. studenoga, u lipičkom Multikulturalnom centru, od 8:00 do 19:00 sati pristupiti ovim izborima. Zbog pandemije, izbori će se održati uz poštivanje mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i preporuka Stožera civilne zaštite Grada Lipika. 

Piše:
Matija Kulhavi

Članovi HDZ-a Grada Lipika birat će predsjednika i potpredsjednike Gradskog odbora HDZ-a Lipik, predsjednika i potpredsjednike Županijskog odbora HDZ-a , članove Gradskog odbora HDZ-a Lipik te izaslanike na izbornu skupštinu Županijskog odbora HDZ-a.

Kandidaturu za predsjednika lipičkog HDZ-a u propisanom roku podnio je samo aktualni predsjednik HDZ-a Lipik Vinko Kasana, a za mjesta trojice dopredsjednika stranačke gradske organizacije izvjesna su tri kandidata: Mladen Dolić, Dejan Iličić i Slobodan Katunar.

Osim što će birati i čelništvo Županijskog odbora (za predsjednika ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije kandidat je prof. dr. sc. Željko Glavić, a za potpredsjednike Antonija Jozić, Vinko Kasana, Mile Pavičić i Darko Puljašić), 584 člana HDZ-a Lipik ove će nedjelje izabrati i 23 člana Gradskog odbora.