delfin3
LIPIK test
Medianno
DNEVNE INFORMACIJE PU POŽEŠKO-SLAVONSKE

Vozačica lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći u Poljani

19.11.2020. 09:29 | 1578 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Iz dnevnog izvještaja Policijske uprave požeško-slavonske doznajemo kako je u utorak, 17. studenoga 2020., oko 17 sati, u Poljani, na raskrižju Ulica Ljudevita Gaja i Antunovačke, 54-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka i pri tome oduzela prednost prolaska 31-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ kutinskih registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 54-godišnja vozačica kojoj će biti izdan prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska.


Javni red i mir narušavan u Pakracu

Istog dana oko 22 sata, u ugostiteljskom objektu u Ulici Petra Preradovića u Pakracu, javni red i mir su vikom i galamom, međusobnim vrijeđanjem i naguravanjem, narušavali 19-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,66 promila, 20-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,74 promila, 25-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,82 promila i 31-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.82 promila. Protiv svih pet počinitelja slijede optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Građani dragovoljno predali 6 bombi i 101 komad streljiva

U utorak tijekom dopodnevnih sati na području Pakraca dvojica građana, koja su željela ostati anonimna, iskoristili su zakonsku mogućnost da bez sankcija predaju ubojita sredstva i policijskim službenicima predali ukupno šest ručnih bombi i 101 komad streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.