Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
NOVA ZNANJA NOVE PRILIKE

Dodijeljena uvjerenja osposobljenima za Voditelja/icu izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

23.10.2020. 12:31 | 564 pregleda | Vijesti

U sklopu radionice „Prezentacijsko komunikacijske vještine“ koja je danas održana u Hotelu Pakrac, dodijeljena su uvjerenja o osposobljavanju kandidatima koji su uspješno završili program koji je započeo još u svibnju ove godine.

 

Piše:
Tomislav Ević

Radi se o sedmero kandidatkinja i jednom kandidatu (šest s područja Pakraca i dvoje iz Požege) koji su uspješno završili program osposobljavanja za Voditelja/voditeljicu izradbe i provedbe projekta u okviru projekta NOVA ZNANJA NOVE PRILKE kojem je nositelj Udruga žena Vukovar, a  u kojem su sudjelovale partnerske organizacije OAZA Beli Manastir, SOS Virovitica i Organizacija civilnog društva Delfin Pakrac.

Program je trajao 3 mjeseca tj. 120 sati, a provelo ga je Pučko otvoreno učilište Edunova iz Osijeka i to "on-line" tj. po principu udaljene nastave radi ovogodišnjih epidemioloških okolnosti.

Polaznici su nakon edukacije morali napraviti završni rad tj. projektni prijedlog koji su prezentirali ostalim polaznicima i predavačima. 

U sklopu ovog projekta koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda osposobljavanje je završilo ukupno 35 osoba s područja Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske i Virovitičko-podravske županije i ono će im biti uneseno u radne knjižice.