Delfin
PUKE banner
Vera Pečanić
Obavijest hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

Braniteljske stipendije za učenike srednjih škola

18.09.2020. 15:35 | 741 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Obavještavaju se hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji da je Zaklada  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala natječaj za potporu za obrazovanje za SREDNJU ŠKOLU (stipendije). 

Ove školske/akademske godine  objavljuju se razdvojeni natječaji za srednju školu i za preddiplomske, diplomske i poslijediplomske studije. Natječaj za polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija bit će raspisan početkom studenoga.

Natječaj možete vidjeti na mrežnim stranica Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja. (POGLEDAJ OVDJE)

Natječaj traje do 5. listopada 2020. (*5.10.2020 je zadnji dan kada se može poslati prijava na natječaj).

Prijava na natječaj, s obveznom dokumentacijom, se šalje poštom na adresu: 

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji
Park Stara Trešnjevka 4,  10000 Zagreb

(s naznakom-Natječaj za potporu za obrazovanje-SREDNJA ŠKOLA)

 

Za sve upite u vezi raspisanog natječaja, kao i za druga pitanja zainteresirani mogu osobno kontaktirati djelatnike Ministarstva hrvatskih branitelja Područnog odjela Požega koji su preselili ured na novu adresu Vukovarska 4, Požega (Dom hrvatskih branitelja) ili se obratiti telefonski putem na novi broj telefona: 034/ 895 22 67.