Delfin
LIPIK test
Medianno
AKCIJA TZ GRADA LIPIKA - NAJLJEPŠA LJETNA OKUĆNICA

Uručene nagrade za najljepšu ljetnu okućnicu Grada Lipika u 2020. godini

17.09.2020. 12:08 | 1680 pregleda | Vijesti

Obitelj Risek iz Šeovice ima najljepšu ljetnu okućnicu Grada Lipika u 2020. godini. Kao i protekle, tako je i ove godine u natječaju za najljepšu ljetnu okućnicu, koju organiziraju Grad Lipik i lipička Turistička zajednica, sudjelovalo pet natjecatelja, odnosno pet obitelji s prostora Lipika.

Piše:
Matija Kulhavi

Cilj ove, slobodno možemo reći tradicionalne turističke akcije pod nazivom "Najljepša ljetna okućnica Grada Lipika" jest potaknuti građane na hortikulturalno uređenje svojih vrtova kako bi područje grada, kao i ostalih prigradskih naselja izgledalo ljepše za građane, turiste, ali i slučajne prolaznike.

Osim obitelji Risek, koja je ove godine osvojila prvo mjesto, drugom najljepšom ljetnom okućnicom proglašena je ona obitelji Badrov Marinele, odnosno obitelj Badrov Veselke na trećem mjestu. Prema broju glasova na društvenim mrežama, obitelji Takač i Demartini podijelile su četvrto mjesto.

Priznanja i nagrade dobitnicima uručeni su danas u maloj vijećnici lipičke Gradske uprave, a uručio ih je lipički gradonačelnik Vinko Kasana s Hrvojem Kovačićem, voditeljem Turističke zajednice Lipika.

Trud obitelji koje su bile uključene u ovogodišnji natječaj nagrađen je bonovima u naravi koji se mogu potrošiti u trgovinama i trgovačkim centrima po izboru dobitnika, dok su ostalim sudionicima natječaja dodijeljene zahvalnice i priznanja za sudjelovanje.

Kako su sudionici ovogodišnjeg natječaja uredili svoje okućnice i koliko su u to truda uložili pogledajte na Facebook stranici TZ Lipik.