Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
MARINO SELO

3. memorijalni turnir „Vezmar“ ovaj vikend 8. i 9. kolovoza

03.08.2020. 08:49 | 447 pregleda | Vijesti

Kako saznajemo od Miroslava Miokovića iz Nogometnog kluba Jovača iz Marinog Sela, memorijalni nogometni turnir „Vezmar“ ove će godine biti održan po treći put.

Piše:
Tomislav Ević

Turnir će se kao i prijašnjih godina igrati na travnatom nogometnom igralištu NK Jovača u Marinom Selu, a uz domaćina ove će godine na turniru sudjelovati i NK Sava iz Puske, NK Ribar iz Kaniške Ive i NK Bršljanica iz Velike Bršljanice. Turnir će se održati ovaj vikend u subotu 8. kolovoza i nedjelju 9. kolovoza s početkom u 17 sati. Subotnji polufinalni dan otvorit će domaćin NK Jovača i NK Sava nakon kojih će za finale igrati NK Ribar i NK Bršljanica, do će se utakmice za treće i četvrto mjesto kao i za pobjednika ovogodišnjeg „Vezmara“ odigrati u nedjelju 9. kolovoza također s početkom u 17 sati.

Prvi „Vezmar“ osvojila je ekipa NK Dobrovac, prošle godine u finalnoj utakmici pobjeda je pripala momčadi NK Mladost Nada iz Hrastovca koja je rezultatom 5:2 pobijedila domaćina NK Jovaču, a kako momčad Mladosti ove godine ne brani naslov, pehar osvajača 3. memorijalnog „Vezmar-a“ će otići u ruke novoj ekipi.