Delfin
Delfin
Medianno
SPORTSKE AKTIVNOSTI NA BAZENIMA

BAZENI LIPIK - košarkaška subota i nedjeljno druženje

31.07.2020. 12:06 | 525 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U skladu s krilaticom "ljeto je u gradu, a osvježenje na bazenima", ovaj nam vikend donosi zanimljiva događanja na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku.

U subotu, 1. kolovoza od 15 do 17 sati na lipičkom bazenima će se održati škola košarke za djecu do 12 godina. Udruga Libox organizira školu košarke, košarkaških pravila, vođenja lopte i igre. Škola košarke će se održati na košarkaškom igralištu u sklopu bazena. Postavit će se i mobilni koš koji će biti prilagođen za djecu. Naučite svoju djecu iz prve ruke kako igrati košarku u Lipiku. Spojite osvježenje na bazenima s košarkom.

Već sljedeći dan, u nedjelju, 2. kolovoza od 17 do 20 sati, nakon dvostruke odgode zbog nepovoljnog vremena, Udruga slijepih i slabovidnih osoba Pakrac - Lipik organizirat će druženje s posjetiteljima bazena.

Bit će to druženje kupača sa slijepim i slabovidnim osobama uz pikado, igru s loptama i šahom za slijepe. Udruga ima vlastiti pikado koji koriste članovi, a vi pokušajte biti na njihovom mjestu s crnom pokrivkom preko očiju i igrati pikado. Upoznat će Vas i s njihovim načinom življenja.