Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
PU Požeško-slavonska

Prometna nesreća u Poljani; jedna osoba povrijeđena

30.07.2020. 13:46 | 3642 pregleda | Vijesti

U naselju Poljana, a u smjeru prema Međuriću tijekom podneva je došlo do prometne nesreće između teretnog i osobnog vozila prilikom čega je jedna osoba povrijeđena, doznajemo od operativno-komunikacijskog centra.  Očevid je u tijeku.

Piše:
Compas

Dodano 31.7.2020. u 9:00h

Lakše ozlijeđen vozač kod Poljane

"U četvrtak, 30. srpnja 2020., oko 12.50 sati, na cesti Poljana-Međurić, na području Policijske postaje Pakrac, dogodila se prometna nesreća između osobnog i teretnog automobila, u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, a na vozilima je nastala materijalna šteta. 

26-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka, zbog nepropisnog kretanja kolnikom, izgubio je nadzor nad vozilom i prešao u prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom svog vozila udario u prednji dio teretnog automobila „MAN“ daruvarskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak, nakon čega je „Opel“ odbačen na putnu bankinu. U nesreći je lakše ozlijeđen 26-godišnji vozač osobnog automobila, kojemu je liječnička pomoć pružena u Bolnici u Pakracu. Za vrijeme očevida promet se odvijao obilaznim pravcima.", stoji u policijskom izvještaju.