Delfin
Delfin
Medianno
COMPAS OGLASNIK

Četiri godine Compas oglasnika

27.07.2020. 09:02 | 499 pregleda | Vijesti

Nedavno smo se na našim stranicama prisjetili okolnosti koje su dovele do otvaranja „Tržnice domaćih proizvoda Lipika i Pakraca“ na portalu Compas.hr, kojom smo, kada su tržnice u Hrvatskoj bile zatvorene u vrijeme mjera sprečavanja širenja pandemije COVID-19, željeli pomoći spojiti lokalne proizvođače domaćih proizvoda s njihovom potražnjom.

Piše:
Compas

No „Tržnica domaćih proizvoda Lipika i Pakraca“ nije jedina besplatna digitalna oglašivačka platforma dostupna na našem portalu. Prije četiri godine na portalu Lipičkog Compasa pokrenut je i besplatni oglasnik koji je postao nezaobilazno mjesto onima koji u Lipiku i okolici nešto prodaju ili kupuju. Oglašavati možete u 11 kategorija: Auto i moto, Nekretnine, Informatika i mobiteli, Odjeća i obuća, Strojevi i alati, Sve za dom i vrt, Hrana i piće, Životinje, Usluge, Radna mjesta i Ostalo. Oglasnikom se može pronaći i posao, a nerijetko se stvari i poklanjaju stoga svakako vrijedi povremeno zaviriti na stranice naše digitalne oglasne ploče.

Trenutno gotovo trećina oglasa otpada na kategoriju nekretnina, a oglasi u kojima se stanovi daju u najam ne stoje dugo u oglasniku jer vrlo brzo pronalaze one koji ih traže. Postaviti oglas vrlo je jednostavno i procedura se svodi na unos teksta (maksimalno 250 znakova) i odabir fotografije (nipošto tuđe autorske bez odobrenja), a mi ćemo ga u najkraćem roku pregledati i objaviti ako je u skladu s našim uvjetima korištenja.

Oglasi će biti aktivni 40 dana nakon objave, a ako u međuvremenu želite izmijeniti ili dopuniti oglas ili ga ukloniti ako je ispunio svrhu, kontaktirajte nas SMS porukom na broj 099/380-8436 s broja kojeg ste upisali u oglasu.