LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

U prometnoj nesreći u Omanovcu poginula jedna osoba

23.07.2020. 10:42 | 5299 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U Omanovcu (cesta D-5; prometnica Daruvar-Pakrac) je tijekom dopodnevnih sati došlo do prometne nesreće koje se dogodila između dva osobna automobila i u kojoj je jedan sudionik ozlijeđen te prevezen u OŽB Pakrac, doznajemo od operativno-komunikacijskog centra PU požeško-slavonske.

Cesta je zatvorena za promet koji se preusmjerava na lokalne ceste (Novi Majur i Batinjani te Donji Grahovljani). Očevid je u tijeku.

Dodano u 15 sati: nakon očevida na mjestu prometne nesreće između Pakraca i Omanovca promet je normaliziran, a iz PU Požeško-slavonske nam je javljeno da je je sudionik prometne nesreće koji je prevezen u Opću županijsku bolnicu Pakrac u međuvremenu preminuo. Slijede daljnji izvidi na utvrđivanju okolnosti nastanka prometne nesreće.

Dodano u 8:10 sati

Sudar dva osobna automobila kod Pakraca

"U četvrtak 23. srpnja 2020., oko 10 sati, na cesti između Pakraca i Omanovca, došlo je do sudara vozila koja su se kretala iz suprotnih smjerova i to osobnog automobila marke „Škoda“ daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 72-godišnjak  i osobnog automobila marke „Audi“ daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnjak. Nakon sudara, 72-godišnjak je prevezen u bolnicu u Pakracu, gdje je preminuo. U vrijeme obavljanja očevida na mjestu događaja promet je bio preusmjeren okolnim cestovnim pravcima i usporeno se odvijao jednom prometnom trakom.

U svezi ovog događaja, nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće i uzroka smrti 72-godišnjaka.", stoji u policijskom izvještaju kojeg smo jutros primili.