Delfin
LIPIK test
Bazeni Lipik
BAZENI LIPIK

Od danas na bazenima vodootporne narukvice/dnevne karte

07.07.2020. 12:55 | 1004 pregleda | Vijesti

S ciljem veće fleksibilnosti prema korisnicima Bazena Lipik, uz plaćanje dnevne karte za cjelodnevno kupanje posjetitelji će od danas na ulazu dobiti i posebnu narukvicu. S narukvicom/dnevnom kartom možete u tijeku radnog vremena Bazena Lipik tog dana opetovano ulaziti i napuštati kompleks bazena uz kontrolu valjanosti, tj. boje i serijskog broja pri povratku.

Piše:
Tomislav Ević

Narukvice su sintetičke, vodootporne i jednom kad se zalijepe da bi se skinule moraju se prerezati čime postaju nevažeće. Narukvice će biti različite boje za svaki dan u tjednu i svaka serija ima svoje brojeve kako bi se minimalizirala mogućnost zloupotrebe. Također će se u kompleksu bazena vršiti povremene provjere valjanosti narukvica, odnosno oni koji budu zatečeni unutar kompleksa bazena bez narukvice ili s prošlotjednim brojem serije morat će kupiti valjanu dnevnu ulaznicu/narukvicu ili napustiti kompleks bazena.

Podsjećamo da cijena cjelodnevne ulaznice tijekom radnog dana iznosi 15 kuna, a nakon 16 sati 10 kuna. Za vikend (subota i nedjelja) i blagdane cijena cjelodnevnih ulaznica iznosi 20 kuna, a nakon 16 sati 15 kuna, dok je za djecu do navršene 3 godine ulaz besplatan svakog dana u tjednu. Popodnevne ulaznice od 16 do 20 sati radnim danom iznose 10 kuna, a subotom nedjeljom i blagdanom 15 kuna.

Povoljnije su i ulaznice za djecu i mlade od 4 do 15 godina koje radnim danom iznose 12 kuna, a subotom nedjeljom i blagdanom 15 kuna. U istoj dobnoj skupini popodnevne ulaznice od 16 do 20 sati iznose radnim danom 7 kuna, a subotom, nedjeljom i blagdanom 10 kuna.

Formirani su i posebni obiteljski paketi ulaznica cijene kojih možete vidjeti u fotografiji priloženoj uz članak.