LIPIK test
Delfin
Medianno
Parlamentarni izbori 2020.

Na pakračkoj tržnici svoje programe građanima predstavili HDZ, Restart koalicija i SDSS

02.07.2020. 09:36 | 791 pregleda | Vijesti

Tri dana prije parlamentarnih izbora (koji će se održati u nedjelju 5. srpnja 2020.) danas su na pakračkoj tržnici na sajmeni dan svoje programe građanima koji će svojim glasovima u nedjelju odlučiti o državnom vodstvu u sljedeće četiri godine predstavile su tri političke opcije.

Piše:
Tomislav Ević

Samostalna Demokratska Srpska Stranka SDSS predstavila je svoj program predvođena manjinskim dogradonačelnikom Grada Pakraca Nikolom Ivanovićem i predsjednikom SNV Lipika i lipičkim gradskim vijećnikom Darkom Derenjem. Trenutna politička pozicija, Hrvatska demokratska zajednica, svoj je program građanima koje su zvali da u im nedjelju daju svoj glas, sa svojim suradnicima predstavljala gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević, dok je koaliciju Restart koja okuplja stranke SDP, HSS, HSU, GLAS, IDS, PGS i SNAGA građanima Pakraca predstavljala pakračka gradska vijećnica Mihajla Pavković s kandidatima s liste 12. u 5. izbornoj jedinici Martinom Vlašić Iljkić i Ivanom Vlahovićem.

Za predstavljanje programa i dijeljenje promidžbenih materijala stranke koje se bore za vlast imat će priliku još samo sutra, prije nastupanja subotnje predizborne šutnje uoči nedjeljnih izbora. Veliki predizborni skupovi su ove godine izostali ponajprije radi okolnosti koje je prouzrokovala pandemija, rasplet koje se još uvijek očekuje dok kojekakve ankete predviđaju tijesnu utrku između dva najvjerojatnija kandidata za odnošenje većine glasova, HDZ-a i Restart koalicije.

Ako želite svojim glasom doprinijeti odluci kojim smjerom će Hrvatska ploviti u iduće četiri godine izađite na izbore u nedjelju!