Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
NOVA KUPALIŠNA SEZONA

Lipički bazeni se otvaraju krajem lipnja!

05.06.2020. 10:24 | 2098 pregleda | Vijesti

Unatoč neizvjesnosti i svim nevoljama, prvenstveno onima vezanim za virus Covid-19, s kojima se susrela naša zemlja, kao i čitav svijet, krajem lipnja će se otvoriti lipički bazeniMeđutim, za razliku od ranijih godina, za ovogodišnje otvaranje bazena pobrinut će se Grad Lipik i gradske tvrtke, LIRA i Lipkom.

Piše:
Matija Kulhavi

Pripreme su zbog svih tih neprilika krenule malo kasnije, ali zahvaljujući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji, kao i činjenici da na području Lipika i okolice nije bilo oboljelih, bazeni će biti otvoreni, doznajemo od gradonačelnika Lipika Vinka Kasane.

Zahvaljujući naporima Grada Lipika u razvoju turizma, trenutno se vrše sve potrebne pripreme na prostoru bazena. To smo mogli primijetiti prilikom današnjeg obilaska, gdje smo vidjeli kako se radi na uređenju okoliša i čitavog postrojenja.

Lipička razvojna i turistička agencija LIRA d.o.o. i komunalno poduzeće Lipkom d.o.o., odnosno Grad Lipik potrudit će se za to da se posjetiteljima ponude i dodatni sadržaji, ali i neka nova iznenađenja o čemu bi veoma brzo mogli saznati nešto više.

Sudeći po svemu najavljenom, ako se netko odlučio da ove godine ne ide na more, zasigurno će te užitke moći kompenzirati na kupanju u Lipiku.

Sve u svemu, ovo će ljeto biti bogato događanjima na bazenima.