Delfin
Delfin
Medianno

Dan obilježen prometnim nesrećama

04.06.2020. 08:41 | 2810 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodilo se nekoliko prometnih nesreća, stoji u policijskom izvještaju koji nam je dostavila glasnogovornica Nikolina Janković.

Jedna od njih, s materijalnom štetom, jučer se dogodila i u središtu Lipika, odnosno u Ulici Ante Starčevića.

Isto tako, sinoć oko 21.45 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca („Petlja“), 44-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,06 promila upravljao osobnim automobilom marke „Suzuki“, daruvarskih registarskih oznaka, nakon što je prethodno pretjecao automobil vratio se u svoju prometnu traku te je dolaskom do raskrižja uslijed nepropisne brzine izgubio nadzor nad vozilom i nastavio se nekontrolirano kretati prilikom čega je udario u betonski potporni zid. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U izvještaju se spominje i prometna nesreću koja se dogodila jutros oko 5 sati u mjestu Pasikovci. Ondje je 30-godišnji vozač, koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Alfa“, delničkih registarskih oznaka, sletio vozilom s kolnika i udario u betonski stup. 30-godišnjak je prevezen u OŽB Požega radi utvrđivanja ozljeda i protiv njega slijedi prekršajni nalog.