LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2

Što sve nude besplatni mali oglasi na portalu Compas?

16.05.2020. 08:37 | 727 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Ako nešto mijenjate, kupujete ili prodajete…? Možda iznajmljujete ili nudite nekakve usluge? – Sve to možete besplatno objaviti na Compasovom besplatnom malom oglasniku koji je upravo servis za vas, potencijalne kupce i prodavače s područja Lipika, Pakraca i šire okolice.

Besplatni mali oglasnik na portalu Compas nudi mogućnost objave malih oglasa do 250 znakova s fotografijom i to bez ikakve naknade. Oglasi su sortirani u nekoliko kategorija, a nakon što prihvatite uvjete korištenja Compas portala, po unosu provjerit će ga i objaviti naš administrator. Oglas će biti aktivan 40 dana, a izmijeniti ga ili ugasiti možete slanjem SMS poruke na broj 099/380-8436 s broja kojeg ste upisali u oglasu.

S obzirom na to da značajan broj naših posjetitelja čita Compas portal i preko mobitela, mali oglasnik prilagodili smo prikazom i mogućnostima pametnim telefonima te vam je odmah po čitanju oglasa dostupna ikonica putem koje možete nazvati broj iz oglasa. Oglasi se mogu i pretraživati prema nazivu, sadržaju ili bilo kojoj drugoj ključnoj riječi, a spomenimo i ako oglas sadrži fotografiju, klikom na nju ona se prikazuje u uvećanom obliku.

Uključite se i objavite svoj besplatni mali oglas već danas!

 

Tržnica domaćih proizvoda Lipika i Pakraca

Prije nepuna dva mjeseca pokrenuli smo i „Tržnicu domaćih proizvoda Lipika i Pakraca“, besplatnu digitalnu platformu za oglašavanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, tvrtki i drugih lokalnih proizvođača domaćih proizvoda.

Bio je to naš odgovor na „korona situaciju“ u kojoj smo se iznenada svi našli pa smo i na taj način željeli izaći u susret i pomoći lokalnom stanovništvu, kao i proizvođačima domaćih proizvoda na području Lipika i Pakraca i okolice da lakše stupe u kontakt.

Radi lakše preglednosti proizvode smo grupirali u deset kategorija; Voće i povrće, Mliječni proizvodi, Meso i jaja, Med i medni proizvodi, Ostali domaći proizvodi, Piće, Cvijeće sadnice i sjeme, Domaće životinje, Restorani - dostava, Ostale usluge i proizvodi s dostavom.

Ako želite iskoristiti priliku i potpuno besplatno sa svojim obrtom, tvrtkom ili OPG-om postati dijelom „Tržnice domaćih proizvoda Lipika i Pakraca“ slobodno nam se javite svakog radnog dana od 8-14 sati na broj 099/3808-436 i postanite dijelom ove dobre priče.