LIPIK test
LIPIK test
Bazeni Lipik
Obavijest građanima o uručenju gotovih isprava

Termini preuzimanja izrađenih osobnih dokumenata će biti individualizirani

08.04.2020. 12:45 | 514 pregleda | Vijesti

Kako bi se unatoč uvedenim promjenama uvjeta života i režima poslovanja funkcioniranje nužnih i potrebnih rutina održalo na optimalnoj razini, Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava sve građane kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su pri predaji zahtjeva ostavili kontakt brojeve svojih telefona, da će u narednim danima zaprimiti obavijest Ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave. 

Piše:
Compas

Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave, doznajemo od glasnogovornice PU požeško-slavonske Nikoline Janković.

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje.

Riječ je o slijedećim osobnim ispravama:   

·osobnim iskaznicama, 

·putnim ispravama, 

·vozačkim dozvolama, 

·dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom, 

·potvrdama o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora, 

·boravišnim iskaznicama za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana Europskog gospodarskog prostora i 

·biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

Građanima zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju, te i ovim putem apeliramo da se pridržavaju danih uputa prilikom preuzimanja osobnih isprava, zbog zaštite njih samih i svih nas.