LIPIK test
Delfin
Medianno
Proslavljeni hrvatski rukometni vratar

Vlado Šola o Lipiku i Toplicama Lipik

09.01.2020. 13:32 | 1951 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Proslavljeni hrvatski rukometni vratar Vlado Šola trener je rukometne ekipe HC Beijing Sport University s kojom se trenutno nalazi u Lipiku na pripremama pa je tom prigodom s nama podijelio svoje impresije o Lipiku i Toplicama Lipik.

U Lipik je nekad dolazilo puno sportaša i sve ovo što vidimo ostavlja dojam da je savršeno bilo dolaziti na pripreme i liječenje ili samo na odmaranje i uživanje. Međutim, nažalost se vidi da ovaj kraj na neki način kaska za ostatkom Hrvatske i zaista bi bila velika šteta da ovo lijepo mjesto ne bude ponovno biser Slavonije u smislu turizma.“, govori nam Vlado Šola o prvotnim impresijama Lipika te dodaje - „S obzirom na to da smo došli prvi put ovdje i da je ovo nekakav početak čitave ove sportske priče, izrazito smo zadovoljni s gostoprimstvom ljudi i s uvjetima koje ovdje imamo tako da odrađujemo sve najnormalnije.

Što se tiče igrača, Vlado Šola je rekao su igrači, iako dolaze iz mnogoljudne Kine, navikli na ovakve manje sredine te da su zadovoljni sa svime što im je ovdje omogućeno.

Video možete pogledati OVDJE.