LIPIK test
LIPIK test
Medianno
PROSLAVILI SMO BLAGDAN SVETOG NIKOLE

Sveti Nikola darivao djecu Lipika i okolice

06.12.2019. 21:07 | 865 pregleda | Vijesti

Sveti Nikola i njegov nestašni pratitelj krampus 4. i 5. prosinca uz logističku podršku pomoćnika iz Grada Lipika posjetili su djecu u svim naseljima; od Marinog Sela pa sve do Japage! Na kraju trodnevne turneje po našem kraju, konačno su 6. prosinca  posjetili djecu u samom Lipiku; i to u župnoj crkvi sv. Franje Asiškog gdje je održan prigodni program učenika Osnovne škole Lipik i mališana Dječjeg vrtića "Kockica".

Piše:
Compas

Naš dragi Sveti Nikola u obilazak Grada Lipika i svih pripadajućih naselja krenuo je 4. prosinca. Tako je obišao djecu u Marinom Selu, Antunovcu, Poljani, Gaju, Brekinskoj, Brezinama i Kukunjevcu. Već sljedeći dan, 5. prosinca na red su došli mališani iz Klise, Dobrovca, Filipovca, Donjeg Čaglića, Šeovice i Japage, da bi se putovanje završilo dolaskom Svetog Nikole 6. prosinca u župnu crkvu Svetog Franje Asiškog gdje je pripremljen prigodan program koji su vrtićarci i školarci pripremili sa svojim tetama i učiteljima.

Nakon završetka programa u crkvi, Sveti Nikola, u pratnji krampusa, nastavio je obilazak Lipika i tom je prilikom prolaznicima dijelio poklone.

FOTOGALERIJE:

4. prosinac 2019. - Sveti Nikola donosi djeci darove

5. prosinac 2019. - Sveti Nikola donosi djeci darove

6. prosinac 2019. - Sveti Nikola donosi djeci darove