Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
DOSADAŠNJI DIREKTOR TVRTKE PAKRAC-PLIN

Robert Marinić novi je direktor Vodoprivrede Daruvar d.d.

14.11.2019. 21:28 | 2169 pregleda | Vijesti

Ekskluzivno doznajemo da je za novog direktora Vodoprivrede Daruvar d.d. izabran dosadašnji direktor tvrtke Pakrac-plin d.o.o. Robert Marinić, univ. bacc. ing. mech., podrijetlom Pakračanin koji inače stanuje u Daruvaru. Marinić je čelni čovjek tvrtke Pakrac-plin od lipnja 2018. godine , a prethodno je njegova karijera bila vezana upravo uz Daruvar jer bio je predsjednik uprave daruvarskog poduzeća za komunalnu djelatnost – Darkoma, a radio je i u Elektromaterijalu.

Piše:
Matija Kulhavi

Vodoprivreda Daruvar dioničko društvo za vodnogospodarsku djelatnost, na čije čelno mjesto dolazi Robert Marinić, osnovana je 1956. godine kao Vodna zajednica „Ilova-Pakra“ s prvenstvenim zadatkom da kao stručna organizacija u oblasti vodoprivrede trajno, stručno i potpuno organizira i obavlja poslove i zadatke od posebnog društvenog interesa u vodoprivrednoj djelatnosti određene Zakonom o vodama i time ostvaruje i održava jedinstveni vodni režim na slivnom području Ilove i Pakre, stoji na internetskim stranicama ove tvrtke.

Vodoprivreda Daruvar d.d. temelji svoje poslovne uspjehe na istraživanju i razvoju jer tvrtka nakon proširenja svoje djelatnosti osim izvođenja radova za investitora Hrvatske vode, sve veći dio prihoda ostvaruje na vanjskom tržištu, a na lipičko-pakračkom području prisutna je na svim većim vodnogospodarskim zahvatima.