Delfin
Delfin
Radio Daruvar 2
DNEVNE INFORMACIJE PU POŽEŠKO-SLAVONSKE

Pojačane aktivnosti u prometu povodom „Martinja“

08.11.2019. 10:30 | 633 pregleda | Vijesti

Policijska uprava požeško-slavonska će tijekom nadolazećeg vikenda pojačano provoditi aktivnosti u prometu usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola.

Piše:
Matija Kulhavi

Kako se  povodom „Martinja“ i na našim  prometnicama može očekivati  da će određeni broj vozača nakon što su  konzumirali alkoholna pića upravljati vozilima, policijski službenici će na području cijele Policijske uprave pojačano poduzimati mjere i radnje nadzora prema takvim vozačima kao bi se spriječilo njihovo sudjelovanje u prometu.

Pojačane aktivnosti početi će se provoditi u petak, 8. studenoga i trajat će do utorka, 12. studenoga, u koje će vrijeme (posebno u noćnim i ranim jutarnjim satima) biti provedene posebne ciljane akcije usmjerene na alkoholizirane vozače tako da će u to vrijeme na prometnicama biti nazočan veći broj policijskih službenika.

Cilj provođenja ovih pojačanih aktivnosti je sprječavanje prometnih nesreća, naročito onih s najtežim posljedicama.

Upozoravaju se svi sudionici u prometu da se pridržavaju zakonskih propisa, da prije ili tijekom vožnje ne konzumiraju alkoholna pića te da poštuju ograničenja brzine kako bi izbjegli neželjene posljedice, stoji u priopćenju kojeg potpisuje Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske