Delfin
Delfin
Radio Daruvar
INVEST IN LOG

Započeo Međunarodni sajam poduzetništva "MSP Garešnica 2019"

13.09.2019. 20:43 | 854 pregleda | Vijesti

Međunarodni sajam poduzetništva "MSP Garešnica 2019" održava se od 13. do 15. rujna 2019. godine na Gradskoj tržnici u Garešnici. Naime, sajam se održava u sklopu projekta "Invest in Lipik, Orašje & Garešnica - Invest in LOG", u suradnji s projektnim partnerima Gradom Lipikom i Općinom Orašje, a njegova svrha je doprinijeti što bržem i efikasnijem razvoju u svim gospodarskim granama, stvaranju boljeg poslovnog okruženja na području grada Garešnice te međusobno umrežavanje poslovnih subjekata s područja Lipika, Orašja i Garešnice.

Piše:
Compas

Na izložbenim štandovima su se predstavili turistički i gospodarski subjekti Lira, Toplice Lipik, Turistička zajednica grada Lipika, Državna ergela Lipik, kao i Gamauf d.o.o., obrt Moj stil, Suveniri Kosanović, kućna radinost Nemet, Marić, Živanović i pčelarstvo Saleta.

U prvom dijelu, nakon pozdravnog govora gradonačelnika, predstavnici gradova Lipika i Garešnice te Općine Orašje prikazali su promo filmove o poduzetničkim aktivnostima u projektu.

Ovim putem pozivamo čitatelje da dođu i posjete trodnevni međunarodni sajam u Garešnici koji se još održava u subotu i nedjelju na prostoru tamošnje Gradske tržnice.