Delfin
Delfin
Medianno
DNEVNE INFORMACIJE PU POŽEŠKO-SLAVONSKE

Pretjecanjem do prometne nesreće u Filipovcu; pronađen razbojnik koji je otuđio novac i sladoled

14.08.2019. 10:25 | 2856 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Iz policijskog izvješća PU požeško-slavonske, kojeg potpisuje Goran Matijević, policijski službenik za odnose s javnošću, izdvajamo informacije o tome da je dovršeno kriminalističko istraživanje vezano za nedavnu provalu na lipičkim bazenima, kao i informaciju o jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Filipovcu. Također, u Pakracu je došlo do dragovoljne predaje streljiva i ručnih bombi, dok je u Antunovcu na neutvrđen način došlo do požara na otvorenom prostoru.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u noći s 11./12. kolovoza 2019., počinio tešku krađu na štetu trgovačkog društva s područja Lipika, provalivši u njihove prostorije na gradskim bazenima i otuđivši novac i sladoled. U svezi navedenog slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu kao dopuna kaznene prijave.

Pretjecanjem do prometne nesreće u Filipovcu

U utorak 13. kolovoza 2019., oko 18 sati, u ulici Lipičkoj u Filipovcu, 73-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka, zbog nepropisnog pretjecanja vozila koje se kretalo ispred njegova, udario je u osobni automobil marke „Renault“ daruvarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. U prometnoj nesreći je teže ozlijeđena 74-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Opel“, čijemu vozaču slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Dragovoljna predaja ubojitih sredstava u Pakracu

U utorak, 13. kolovoza 2019., na području Pakraca, 40-godišnjak je iskoristio zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva, te je policijskim službenicima predao četiri ručne bombe i 33 komada streljiva, a što je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom prostoru

U utorak, 13. kolovoza 2019., oko 15 sati, u mjestu Antunovac (Lipik), na neutvrđen način je došlo do zapaljenja 18 rolo bala sijena u vlasništvu 61-godišnjaka, koje su nalazile u dvorištu oštećenog. Požar je od strane vatrogasaca ugašen oko 16.30 sati.