banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
TWO DAYS ROCKABILLY PLAYS DARUVAR

Drugi daruvarski dani Rockabilly-ja!

03.07.2019. 14:06 | 585 pregleda | Vijesti

U organizaciji Grada Daruvara i caffe bara/disco cluba PuBLIC nadolazeći vikend u Daruvaru će biti održan drugi Rockabilly festival naziva "TWO DAYS ROCKABILLY PLAYS", koji će trajati dva dana tj. od 5. do 6. srpnja.

Piše:
Tomislav Ević

Ovo je drugo izdanje festivala inspiriranog rockabilly glazbom, jednim od najstarijih oblika rock and roll glazbe nastale na jugu SAD-a pedesetih godina prošlog stoljeća, a koja u sebi spaja elemente country i rhythm and blues glazbe što je rezultiralo onime što se danas smatra „klasičnim“ rock and roll-om.

U dva dana koliko će trajati festival, njegovi posjetitelji moći će se vratiti u zlatnu prošlost SAD-a pedesetih prošlog stoljeća, i uroniti u rockabilly supkulturu, glazbu, modu, ples i vozila tog doba.

Uz nastup brojnih bendova, organizatori su priredili i brojne druge sadržaje, a što vas sve očekuje kada ovaj vikend dođete u Daruvar možete saznati na http://www.twodaysrockabillyplays.com i na njihovoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Two-days-Rockabilly-plays-226658608099978/.