Delfin
LIPIK test
Radio Daruvar 2
DJEČJI VRTIĆ "KOCKICA" LIPIK/POLJANA

Veselje, ples i pjesma obilježili završnu svečanost Dječjeg vrtića "Kockica"

06.06.2019. 22:23 | 902 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

U organizaciji dječjeg vrtića "Kockica" Lipik u petak, 6. lipnja, u prepunoj dvorani lipičkog Restorana Ergela održana je završna svečanost na kojoj su mališani koji pohađaju vrtiće u Lipiku i Poljani uzvanicima, velikim djelom roditeljima i članovima obitelji, pokazali točke koje su proteklih tjedana uvježbavali sa svojim odgajateljicama.

Prije početka službenog dijela programa nazočnima se obratila ravnateljica Tatjana Benković te im poželjela dobrodošlicu na svečanu priredbu. Svečanosti je u ime Grada Lipika prisustvovao i dogradonačelnik Slobodan Katunar koji je također pozdravio okupljene goste te im poželio da uživaju u programu kojeg su vrtićarci pripremili.

Maštovitim i veselim igrokazima, plesovima i recitacijama, koje su djeca upriličila sa svojim odgojiteljicama, izmamili su osmijehe na licima svih sudionika ove manifestacije.

Tako su nakon pozdrava predškolaraca, koji su otpjevali domoljubnu pjesmu "Bože čuvaj Hrvatsku", publici se predstavili maleni "Pužići" i "Cvjetići" (jaslice). Poslije njih su nastupili "Balončići" i "Bubamare", a zatim "Ježići" i "Štrumpfovi". Bilo je tu i nastupa "Suncokreta", "Pčelica" i "Leptirića", a da biste stekli bolji dojam toga kako je zapravo bilo, zavirite u našu FOTOGALERIJU.