Upit2
Upit2
Medianno
U Okruženju restorana Ergela

Obiteljski dan na Ergeli

19.04.2019. 23:11 | 670 pregleda | Vijesti

Predblagdanski "OBITELJSKI DAN" (20.4. od 11 sati) provedite u Lipiku, u okruženju restorana Ergela, gdje je organizirano cjelodnevno druženje, ručak i zabava uz razne, bogate sadržaje. 

Piše:
Compas

Odvojite subotu za sebe i svoju obitelj i počastite se danom bez kuhanja, a za vaš ukusan ručak će se pobrinuti osoblje restorana Ergela i to izuzetno bogatom ponudom jela po promotivnim cijenama.

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu osvježavajućih pića i hrane, čeka vas i mnoštvo zabave, a za dobru glazbu pobrinut će se renomirana grupa "Plava laguna"!

Od 11 sati za djecu i najmlađe bit će organizirane razne zanimljive igre. Svi se mogu natjecati za bogate i slatke nagrade i to u skakanju u vrećama, potezanju užeta, bacanju potkove ili igrama spretnosti...

U ponudi je i mnoštvo zabavnih sadržaja za najmlađe, od dvoraca na napuhavanje i trampolina, preko quadova za djecu, dok će se stariji moći rekreirati uz mali nogomet, odbojku, badminton...

Ondje će biti, svima vrlo drag i među djecom popularan, klaun Pucko, a svi zainteresirani imati će mogućnost jahanja ili vožnje fijakerom.