Streetball 2019. vertikal.
Streetball 2019. vertikal.
Vinodar 2019
UDRUGA PROCVAT ZDRAVLJA

„Hranom do zdravog srca“; održana radionica zdrave prehrane u hostelu Bellevue Lipik

11.03.2019. 12:14 | 807 pregleda | Vijesti

Nedavno najavljena radionica zdrave prehrane, prva od četiri u nizu, uspješno je održana jučer navečer u hostelu Bellevue Lipik. Odaziv je bio odličan i iako se planiralo da na svakoj bude barem petnaestak polaznika interes je ipak bio veći tako da je na prvoj radionici bilo više od dvadeset polaznika.

Piše:
Tomislav Ević

Udruga "Procvat zdravlja" iz Pule organizator je ove radionice u suradnji s Gradom i TZ Lipik, a voditeljica radionice Zlatica Lukić upoznala je polaznike s veganskom prehranom. Radionica je bila podijeljena na dvije cjeline, u dvije prostorije, jedna u kojoj se hrana pripremala i druga u kojoj su polaznici imali priliku isprobati sve što su zajednički pripremili. Polaznici su bili podijeljeni u timove koji su pripremali pojedine recepte, a nakon pripreme na degustaciji koja je zatim uslijedila, razmjenjivala su se iskustva svakog tima u pripremi jela.

Prilično bogat jelovnik bio je podijeljen u šest sljedova,a sastojao se od juhe od bundeve, kuglica od slanutka, pečenog punjenog krumpira, umaka od gljiva, salate s bulgurom, i slastica snikers. Uz Hrvoja Kovačića tajnika TZ Lipik koji je nazočio radionici pozdraviti voditelje i sudionike došao je i gradonačelnik Vinko Kasana.

Djelić atmosfere sinoćnje radionice možete vidjeti u fotogaleriji, a na sljedeću radionicu u nizu možete otići već danas u 17:30 u hostel „Bellevue“.