Upit2
Upit2
Radio Daruvar
POZIV BRANITELJSKIM ZADRUGAMA I OPG-OVIMA NA RADNI SASTANAK

Prezentacija Sporazuma o suradnji Podravke i Ministarstva branitelja o proizvodnji i otkupu voća

11.02.2019. 10:37 | 560 pregleda | Vijesti

Grad Pakrac i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Pakrac – Lipik pozivaju sve zainteresirane na radni sastanak koji će se održati između tvrtke Podravka d.d. iz Koprivnice i Ministarstva hrvatskih branitelja s hrvatskim braniteljima i drugim zainteresiranima, radi prezentacije Sporazuma o suradnji koji je sklopljen između Podravke d.d. i Ministarstva hrvatskih branitelja o ugovaranju proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode zadruge hrvatskih branitelja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, kao i svi drugi zainteresirani.

Cilj sastanka je povećati suradnju braniteljskih zadruga i OPG-ova s tvrtkom Podravka d.d. kako bi se povećala zaposlenost i proizvodnja, udio domaće sirovine u Podravkinim proizvodima, i razjasnile sve moguće nejasnoće oko ugovaranja proizvodnje za sezonu 2019.

Sastanak će se održati 14. veljače (četvrtak) 2019. godine u 11:00 sati, u prostoru Nove gradske vijećnice (Kompleks Janković) u Pakracu.

Piše:
Compas