AS obrt
DJEČJI VRTIĆ "KOCKICA" LIPIK/POLJANA

Mališane u vrtiću razveselio Sveti Nikola

06.12.2018. 13:45 | 747 pregleda | Vijesti

Naš vrijedni Sveti Nikola, u pratnji krampusa, danas je posjetio mališane u Dječjem vrtiću ”Kockica” u Lipiku i područnom vrtiću u Poljani gdje je uz mnoštvo pjesme, plesa i recitacija uživao u druženju s djecom nakon čega im je svima podijelio poklone.

Piše:
Matija Kulhavi

Zaštitnik djece i pomoraca, Sveti Nikola danas je u obilasku sve dobre djece svijeta. „Želim sirenu igračku! Legiće bi htio! Ja hoću novce od Svetog Nikole i šibu od krampusa! Ja bi barbiku koja svijetli u mraku!“, odzvanjalo je hodnicima Dječjeg vrtića „Kockica“ u Lipiku prilikom susreta Svetog Nikole i razdraganih mališana. Sveti Nikola je obišao sve dobne skupine lipičkog vrtića koji su mu uz druženje, pjesmu, ples i recitacije, prezentirali program kojeg su uvježbali zajedno sa svojim tetama.

Nakon Lipika Sveti Nikola je požurio do područnog vrtića u Poljani kako bi razveselio dječicu koja su ga s nestrpljenjem iščekivala. Osim što su se razveselili našem dobrom svecu, ondje je bilo neustrašivih kojima je i krampus bio zanimljiv tako da su se igrali s njegovim lancima i povlačili ga za rep.

Druženje se nastavlja i večeras u crkvi Svetog Franje Asiškog u Lipiku gdje Sveti Nikola dolazi u 18:00 sati, dok će prije toga djeca iz vrtića i škole izvesti prigodni program za sve posjetitelje s početkom u 17:00 sati.

Fotogalerija: Mališane u vrtiću razveselio Sveti Nikola (6.12.2018.)