Radio Daruvar
Nakon obavljenog očevida ponovno je dopušten promet za sva vozila

Prometna nesreća u Ulici Matije Gupca u Lipiku

05.12.2018. 09:15 | 3145 pregleda | Vijesti

Zbog prometne nesreće između teretnog vozila i pješaka koja se jutros dogodila u Ulici Matije Gupca u Lipiku zaustavljen je promet za sva vozila. Pješak (69) je prevezen u bolnicu, dok je očevid u tijeku. 

Piše:
Compas

Dodano u 10:00 sati

Nakon obavljenog očevida ponovno je dopušten promet za sva vozila. Saznali smo da je ozlijeđeni pješak 1949. godište, a kad dobijemo službeno policijsko izvješće podrobnije ćemo vas izvijestiti.

Dodano 6. prosica 2018.

U prometnoj nesreći u Lipiku lakše ozlijeđen 69-godišnji pješak

"U srijedu, 5. prosinca 2018., oko 8.10 sati, u Lipiku, 69-godišnji pješak je nepropisno (na udaljenosti manjoj od 50 metara od obilježenog pješačkog prijelaza) pokušao prijeći kolnik i tom prilikom tijelom udario u priključno vozilo koje je bilo pridodano teretnom automobilu marke „Mercedes“ brodskih registarskih oznaka kojim je nepropisnom brzinom upravljao 61-godišnjak. Pješak je lakše ozlijeđen i bit će mu izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog prelaska kolnika, dok će vozaču biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje nepropisnom brzinom.", stoji u policijskom izvješću kojeg potpisuje Goran Matijević, policijski službeik za odnose s javnošću.