Medianno
PREDSTAVLJANJE TURISTIČKE PONUDE

Lipik i Pakrac se predstavili u Torinu

20.11.2018. 11:07 | 989 pregleda | Vijesti

U organizaciji Predstavništva HTZ-a u Italiji, u Torinu je 14. studenoga organizirana prezentacija Slavonije, u sklopu čega su sudjelovali i predstavnici turističkih djelatnosti s područja Lipika i Pakraca: Turistička zajednica grada Lipika, Lira Travel - turistička agencija, Hotel Pakrac i turistička agencija Open Way.

Piše:
Compas

Organizirana je i poslovna radionica između hrvatskih turističkih subjekata i talijanskih partnera. Odaziv je bio odličan jer je u programu sudjelovalo 19 turističkih tvrtki iz Hrvatske te 70 turističkih agenata i predstavnika CRAL-ova, organizacija unutar sindikata velikih tvrtki i banaka koje se bave organiziranjem putovanja za svoje članove iz područja regije Piemonte. Cilj poslovne radionice bio je intenziviranje suradnje između talijanskih i hrvatskih partnera te predstavljanje potencijala, turističkih proizvoda i ljepota regije Slavonija.

Nakon radionice upriličena je degustacija slavonskih delicija te druženje svih sudionika gdje su se dodatno razmjenjivala iskustva i kontakti, a podijeljene su brošure o Hrvatskoj i Slavoniji, kao i prigodni slavonski suveniri.

Uspješno smo prezentirali turističku ponudu Lipika u Torinu, pri čemu moram naglasiti da je ovo prvo predstavljanje na talijanskom tržištu.“, rekao je tajnik Turističke zajednice Grada Lipika Hrvoje Kovačić te dodao kako su stupili u kontakt s desetak turističkih agencija koje su pokazale interes da dođu na naše područje. U Torinu je bila i Lionella Brisinello, predsjednica Zajednice Talijana Lipika, koja je pomogla u komunikaciji s agencijama i prevođenju materijala.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica
Foto: Hrvatska turistička zajednica, Hotel Pakrac