banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Radio Daruvar
6. MALONOGOMETNI TURNIR U DONJEM ČAGLIĆU

Ekipa "L Torpedo" iz Marinog Sela drugu godinu najbolji

22.07.2018. 21:12 | 3584 pregleda | Vijesti

Ekipa „L Torpedo“ iz Marinog Sela pobjednici su 6. malonogometnog turnira u Donjem Čagliću pobijedivši u finalnoj utakmici s rezultatom 1:0 ekipu „Cekeri“ iz Pakraca.

Piše:
Tomislav Ević

U odličnoj atmosferi, ali i dosta nepovoljnim i klizavim uvjetima koje je prouzrokovala obilna prijepodnevna kiša, na travnatom terenu pokraj nekadašnje osnovne škole održan je 6. malonogometni turnir u Donjem Čagliću. U organizaciji Mjesnog odbora Donji Čaglić, Udruge mještana D. Čaglić i Udruge žena D. Čaglić, na turniru je ove godine sudjelovalo 7 ekipa: Donji Čaglić, L Torpedo, Žuta minuta, Autopraonica i CB Sport, CB-2, Bliski rođaci i Cekeri.

U napetoj finalnoj utakmici pobjedu je s minimalnom prednošću odnijela ekipa „L Torpedo“ iz Marinog sela pobijedivši ekipu „Cekeri“ iz Pakraca. Ovogodišnji pobjednici bili su i pobjednici prošlogodišnjeg turnira, iako su tada nastupili pod imenom „Mladost „Nada“ Hrastovac“. Pobjednici su uz čast i slavu nagrađeni i pečenim janjetom i gajbom piva, dok su drugoplasirani osvojili pečeno prase i gajbu piva. Treće mjesto i pečeno prase pripalo je ekipi „Žuta minuta“ iz Gaja koja je u utakmici za treće mjesto nadigrala ekipu „CB-2“ iz Lipika.

Uz turnir u malom nogometu održano je i natjecanje u izvođenju penala koje je najbolje izvodio Andrej Habušicki koji je ujedno proglašen najboljim igračem turnira s postignutih 7 pogodaka, a najbolje ih je branio golman Vinko Galović također proglašen najboljim golmanom turnira s najmanje primljenih pogodaka.

Najboljim ekipama i pojedincima nagrade je dodijelio gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana zajedno s Dijanom Adžijević, predsjednicom MO Donji Čaglić, koja se od srca zahvalila svima koji su svojim radom pridonijeli održavanju ovogodišnjeg turnira među kojima su Grad Lipik, Lipička razvojna i turistička agencija Lira d.o.o., Lovačko društvo Jelen Lipik, Nogometni klub Lipik, Lipkom, te ponajviše mještanima Donjeg Čaglića bez čijeg doprinosa turnir ne bi bio održan. Posebnu zahvalu uputila je mještaninu Milanu Mikiju Nesvanulici koji je sponzorirao pehare koji su danas dodijeljeni, a priznanje za njegovu podršku i potporu u radu Mjesnog odbora Donji Čaglić u njegovo ime primili su njegovi roditelji.

Za vrijeme trajanja turnira okupljene je glazbom zabavljao bend „Zlatna dvojka“, a druženje se uz hranu, piće i njihovu svirku nastavilo i poslije njegovog završetka.

 

FOTOGALERIJA 6. MALONOGOMETNI TURNIR U DONJEM ČAGLIĆU (22.7.2018.)