banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
KUP BANOVAC 2018

10. jubilarni Kup "Banovac 2018" u Velikom Banovcu

07.07.2018. 17:55 | 1539 pregleda | Vijesti

Tradicionalno vatrogasno natjecanje mladeži Vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik u organizaciji DVD-a Veliki Banovac, ove je godine na 10. jubilarnom Kupu „Banovac“ u Velikom Banovcu okupilo oko 150 sudionika u 9 ekipa vatrogasne mladeži i 7 ekipa podmlatka.

Piše:
Tomislav Ević

Sve mlade sudionike Kupa prije samog natjecanja postrojio je Tomislav Stokić, predsjednik vatrogasne zajednice Pakrac-Lipik a natjecanje su svojim prisustvom uveličali i predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije Željko Petrović, predsjednik savjeta Vatrogasne mladeži Požeško-slavonske županije Marko Ašenbrener, supokrovitelj i veliki prijatelj vatrogasaca direktor tvrtke Vatropromet gosp. Nenad Radojčić, današnji domaćin i predsjednik savjeta vatrogasne mladeži Pakrac-Lipik Damir Colosetti te gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević koja je uz pozdrave i želje za dobrom zabavom sudionicima natjecanja otvorila Kup Banovac 2018.
Na ovogodišnjem Kupu u kategoriji vatrogasnog podmlatka sudjelovale su ekipe DVD-a iz Antunovca, Velikog Banovca, Donje Obriježi, Gaja, Pakraca i Brestovca za koji su nastupale dvije ekipe, dok su u kategoriji vatrogasne mladeži sudjelovale ekipe DVD-a Filipovac, Marino Selo, Antunovac, Veliki Banovac, Gaj, Pakrac, Zakorenje i Donja Obrijež koji su predstavljale dvije ekipe. Svoje vještine odmjeravali su u četiri kategorije igara a najbolje ekipe među njima bit će nagrađene peharima za svoja postignuća.

REZULTATI NATJECANJA

POMLADAK:
1. V. Banovac
2. Antunovac
3. Brestovac (1)
4. Gaj
5. D. Obrijež
6. Pakrac
7. Brestovac (2)

MLADEŽ:
1. Marino Selo
2. Gaj
3. Antunovac
4. Zakorenje i V. Banovac
5. Filipovac
6.D. Obrijež (m)
7. Pakrac
8. D. Obrijež (ž)