banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
Otputujte vlakom i uživajte u kontinentalnoj Opatiji

HŽPP - 50% popusta za prijevoz vlakom do Lipika

03.07.2018. 13:26 | 1841 pregleda | Vijesti

Želite li posjetiti Lipik u većem društvu i uživati u razgledavanju grada i okolice ili pak samostalno otputovati u posjet Državnoj ergeli lipicanaca ili na rehabilitaciju, odsad to možete učiniti uz 50% popusta za prijevoz vlakom zahvaljujući Gradu Lipiku, poduzeću HŽ Putnički prijevoz (HŽPP) i Turističkoj agenciji Lira.

Piše:
Compas

Jednodnevni izlet podrazumijeva 50% popusta za organizirane skupine (10 do 30 članova), odnosno za skupno putovanje za prijevoz vlakom i razgledavanje  Lipika u organizaciji Lipičke razvojne i turističke agencije LIRA. U to je uključena vožnja turističkim vlakićem po užoj povijesnoj jezgri grada Lipika, stručna pratnja, razgled i pripovijedanje o povijesti grada i legendi, obilazak Ergele Lipik, mogućnost kupanja u bazenu te mogućnost iznajmljivanja bicikala, a način i vrijeme obilaska definirat će se prema dogovoru sukladno zahtjevima pojedine skupine, pri čemu će skupina ostvariti 50% popusta na standardne cijene iz cjenika agencije LIRA.

Pojedinačni jednodnevni izleti

Osim skupnih putovanja, 50% popusta se odnosi i  za posjetitelje Lipika za kupnju pojedinačnih karata u svrhu posjeta Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Lipik ili Državnoj ergeli Lipik, a popust se može koristiti za prijevoz u svim vlakovima u unutarnjem prometu iz svih mjesta do kolodvora Lipik i natrag. Prilikom kupnje karte potrebno je samo naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora ili predočiti ulaznicu za jednu od lipičkih znamenitosti stoji na službenim stranicama tvrtke HŽPP.