banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
Policijsko izvješće

Najave policijskih akcija, incidenti u Brekinskoj i Donjem Čagliću

12.06.2018. 09:53 | 2889 pregleda | Vijesti

Piše:
Hrvoje Gjulić

U noći sa subote 16. lipnja na nedjelju 17. lipnja, u koordinaciji s Policijskom upravom osječko-baranjskom, na području Policijske uprave Požeško-slavonske provest će se koordinirana preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor prisutnosti alkohola i droga u organizmu vozača.

Poziv na uključenje u planiranje akcije

Na području svih policijskih postaja u Republici Hrvatskoj od 27. lipnja u 6:00 sati do 28. lipnja u 6:00 sati održat će se 24-satni pojačani nadzor brzine s ciljem poboljšavanja stanja sigurnosti cestovnog prometa. Iz Policijske uprave Požeško-slavonske pozivaju sve građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama.

Svoje prijedloge građani mogu dostavljati do 21. lipnja na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr.

U Brekinskoj otuđeno stablo, u Donjem Čagliću provaljeno u trgovinu

U ponedjeljak 11. lipnja 2018., prijavio je 50-godišnjak s područja Lipika da mu je u mjestu Brekinska, nepoznati počinitelj (ili više njih), posjekao i otuđio stablo hrasta vrijednosti veće od sedam tisuća kuna.

U vremenskom razdoblju od 9. do 11. lipnja 2018., u Donjem Čagliću, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovačku radnju u vlasništvu Lonie d.d..

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.”, stoji u policijskom izvješću kojeg potpisuje Goran Matijević, policijski službenik za odnose s javnošću.