AS obrt
Zaklada policijske solidarnosti

„Knjigama do osmijeha“ u pakračkoj bolnici

05.06.2018. 15:00 | 2483 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Zadovoljstvo nam je što Zaklada policijske solidarnosti daruje knjige i obogaćuje fundus Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana. Radi se o projektu „Knjigama do osmjeha“ koju Zaklada policijske solidarnosti provodi od 2011. godine. Inače, naša Zaklada djeluje od 2006. godine tako da policijski službenici svaki mjesec izdvajaju sredstva od svoje plaće“, rekla je potpredsjednica Zaklade policijske solidarnosti i voditeljica Muzeja Policije Helena Biočić prilikom današnje posjete rodilištu pakračke bolnice gdje je zajedno s voditeljicom službe za razvoj policijskog obrazovanja na Policijskoj Akademiji Mirjanom Abramović te uz nazočnost načelnika Policijske postaje Pakrac Roberta Hrastića, policijske službenice u službi za razvoj Marije Šikić i glasnogovornice PU požeško-slavonske Nikoline Janković donirala knjižice savjeta za roditelje, odgajatelje i sve one koji rade s djecom.

Ravnateljica pakračke bolnice Marina Major se zahvalila na vrijednoj donaciji ističući kako će ona zasigurno biti od velike koristi napomenuvši kako roditeljstvo ne dolazi s nekakvim uputama te da svi budući roditelji pokušavaju na neki način saznati odgovore na pitanja koja ih zanimaju.

U pakračkom se rodilištu godišnje rodi oko pet stotina novorođenčadi, a današnja policijska delegacija je imala priliku posjetiti novorođenu djevojčicu koja se rodila danas oko 11:15h i pritom darovati njezine roditelje s knjižicama savjeta.