Radio Daruvar
KANDIDATURE DO 8. LIPNJA

Izbor za najboljeg sportaša Lipika u 2017. godini

17.05.2018. 13:25 | 1791 pregleda | Vijesti

Prema izboru Compasa petu godinu zaredom provodi se izbor za najboljeg sportaša Grada Lipika, a nagrada će ove godine biti uručena prigodom održavanja  Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane koji se održava u sklopu tradicionalne manifestacije “Lipanj u Lipiku”.

Piše:
Matija Kulhavi

Prijedlozi za ovu nagradu mogu se dostaviti na e-mail adresu kontakt@compas.com.hr, poštom ili osobno uredništvu Compasa na adresi Staklanska ulica 2a, Lipik. Prijava treba sadržavati pismeno obrazloženje za sportaša s njegovim/njezinim sportskim uspjesima odnosno rezultatima u 2017. godini, a mogu je dostaviti klubovi i pojedinci, uz uvjet da kandidat mora biti ili stanovnik Lipika ili igrati za neki od lipičkih sportskih klubova. Kandidature se primaju do 8. lipnja, a u narednom broju Compasa objavit ćemo pobjednika/cu koju će odabrati Povjerenstvo koje će imenovati urednik lista i direktor Lire.

Svečana dodjela nagrade za najboljeg sportaša Grada Lipika u 2017. održat će se u nedjelju 17. lipnja 2018. godine prigodom održavanja Dana zdravlja, rekreacije i zdrave prehrane.

Podsjetimo, u prošlogodišnjem izboru za 2016. godinu najbolji sportaš Grada Lipika bio je svjetski prvak u ribolovu Andrej Žili, član ŠRD "Slavonac", dok je godinu prije njega titulu najboljeg sportaša za 2015. godinu ponio Ivor Podunavac, kapetan i jedan od najboljih nogometaša NK Lipik 1925. Najbolja sportašica Grada Lipika za 2014. godinu bila je streličarka Marija Marošević, članica SK "Kuna" Pakrac, a za 2013. godinu to priznanje je dobio rukometaš i nogometaš Karlo Kligl, član NK Lipik 1925.