MB
MB
LIRA vodoravni
GORNJI GRAHOVLJANI – Redovita godišnja skupština LAG „ZELENI TROKUT“

Marijan Širac izabran za novog predsjednika

17.05.2018. 09:10 | 2493 pregleda | Vijesti

U Gornjim Grahovljanima na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Zlatka Širca, u sklopu kojeg djeluje i njegovo uzgajalište crne slavonske svinje, 16. svibnja je održana redovita godišnja skupština Lokalne akcijske grupe „Zeleni trokut“ kojoj je prisustvovalo 20 članova i na kojoj je, između ostalog, odlučeno kako će sljedeće dvije godine novi predsjednik LAG-a biti Marijan Širac, zamjenik pakračke gradonačelnice dok su za dopredsjednike izabrani Marija Kušmiš (Grad Novska) i Zdravko Nikšić (OPG Zdravko Nikšić).

Piše:
Matija Kulhavi

Na skupštini LAG-a, koju je vodio dosadašnji predsjednik Vinko Kasana, gradonačelnik Lipika, osim novog predsjednika i dopredsjednika, izabrani su i novi članovi Upravnog odbora (Marijan Širac, Marija Kušmiš, Zdravko Nikšić, Marko Barčan, Milan Vlajković, Melita Mihalić, Marica Širac, Sven Zerdin, Roman Vukalović i Goran Dragić), kao i nadzorni odbor (Vinko Kasana, Marija Mačković i Marin Lilovac).

Upravitelj Lokalne akcijske grupe „Zeleni trokut“ Igor Matek podnio je članovima skupštine Izvješće o radu u 2017. godini te je ujedno prezentirao aktivnosti u proteklom vremenu. Izdvojio je kako će LAG biti partner u dva projekta, a radi se o projektu OPGenije, odnosno podršci socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina i projektu Ženska perspektiva u kojem će se educirati žene poduzetnice iz nerazvijenih područja Republike Hrvatske.

Što se tiče financijskog izvješća u prošloj godini, prihodi LAG-a su iznosili 210.049,00 kuna, a rashodi 196.536,00 kuna pa je Matek predložio da se višak prihoda iskoristi za pokriće preostalih obveza što su članovi skupštine i usvojili.


MB
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/