banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
PALIJATIVNI TIM LIPA

Projekcijom filma i znanstvenim predavanjem započeo program Gea, oprosti 2018.

10.04.2018. 08:07 | 799 pregleda | Vijesti

Prikazivanjem filma „Gea“ i javnozdravstvenim predavanjem koje se jučer održalo u prostoru pakračke Gradske vijećnice unutar kompleksa Janković, započeo je projekt „Gea, oprosti 2018.“, kojeg povodom Svjetskog dana zdravlja i Dana planete Zemlje provode članovi Palijativnog tima Lipa kako bi ukazali na sva dobra naše planete, na kvalitetu okoliša te na naš način življenja.

Piše:
Matija Kulhavi

Prije samog početka prikazivanja filma nazočnoj publici, među kojom je uglavnom bila zastupljena srednjoškolska populacija, se obratila predsjednica Palijativnog tima Lipa Ljerka Pavković rekavši nekoliko riječi o samom projektu  „Gea, oprosti 2018.“.

Nakon filmske projekcije, održano je javnozdravstveno predavanje na temu „Ubijamo li život u vodi“, a održala ga je Ariana Penava, mag. nutr. i znanosti o hrani, inače djelatnica Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije.

Projekt „Gea, oprosti 2018.“ se nastavlja već sutra (11. travnja) kad će  se za zaposlenike ustanova i institucija s područja Lipika i Pakraca, ali i zainteresirane građane, od 6:45 sati ujutro uz pomoć voditelja i „Ambasadora dobročinstva“ provesti aktivnosti poput gimnastike, izotoničnih vježbi ili aerobika.