banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
AS obrt
Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana

Otvoren čitateljski kutak na pedijatriji pakračke bolnice

20.03.2018. 12:21 | 1207 pregleda | Vijesti

Danas je na Odjelu za pedijatriju Opće županijske bolnice Pakrac otvoren čitateljski kutak kojim je želja olakšati djeci boravak u bolnici adekvatnim uređenjem interijera i obogaćivanjem sadržaja.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Otvaranju čitateljskog kutka prisustvovala su djeca iz Dječjeg vrtića Maslačak i Osnovne škole braće Radić, a prije prigodnog programa koji su djeca pripremila obratili su se zamjenik gradonačelnice Grada Pakraca Marijan Širac i ravnateljica Gradske knjižnice Pakrac Monika Lucić Fider te pritom pozdravili sve okupljene i izrazili zadovoljstvo realizacijom ovog projekta koji će djeci olakšati boravak u bolnici.

Ceremoniju otvaranja obogatili su polaznici Osnovne škole braće Radić te djeca iz vrtića Maslačak koji su prigodnim programom zabavili sve prisutne.

Projekt je financiran od strane Grada Pakraca, a rezultat je zajedničkog rada učenika Osnovne škole braće Radić Pakrac - Područne škole Prekopakra i učiteljice Božidarke De Zan, djelatnica Odjela za predijatriju i djelatnica Gradske knjižnice Pakrac.